Menu wigilijne

 

OFERTA WIGILIJNA
MENU WIGILIJNE – TRADYCYJNE

Menu 1 *
Przystawki
Do wyboru 4
Wędliny i mięsa pieczyste
Schab po Warszawsku
Ryba po grecku
Łosoś gravlax w sosie miodowo-musztardowym
Łosoś w cieście szpinakowym
Śledź w dwóch smakach ( w oleju i śmietanie )
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana aromatyzowana rozmarynem
Sałatka z tuńczykiem
Carpacio z buraka z serem tofu ( lub serem kozim ) i rukolą (Vege )
Pasztet z fasoli z pomadą z gruszek (Vege )

 

Zupa
Do wyboru jedna
Barszcz czerwony z uszkami
Grzybowa czysta z kluseczkami
Krem z pieczonego buraka z kiełkami z groszku ( Vege )

 

Przystawki ciepłe
Do wyboru dwie przy bufecie szwedzkim
Do wyboru jedna przy wigilijnym stole
Pierogi z kapustą i grzybami
Kapusta wigilijna z grzybami
Pierogi Galicyjskie nadziewane serem i ziemniakami

 

Dania główne
Do wyboru dwa przy bufecie szwedzkim
Do wyboru jedno przy wigilijnym stole
Schab nadziewany podgrzybkami i warzywami
Dorsz w sosie chrzanowym
Zrazy z karkówki w sosie pieczeniowym
Pieczony filet z indyka w sosie z tarniny

 

Dodatki
do wyboru cztery przy bufecie
do wyboru dwa przy wigilijnym stole
Ziemniaki pieczone, puree ziemniaczane, ryż ,
warzywa z wody, kapusta wigilijna, buraki zasmażane

 

Desery
Selekcja ciast polskich
(szarlotka, makowiec, sernik z białą czekoladą)

 

* Napoje bezalkoholowe /woda, soki, kawa, herbata/ bez ograniczeń
*Wino chilijskie Santa Carolina /2 kieliszki na osobę/ lub piwo Tyskie / 2 kufle/ na osobę/

 

CENNIK Menu Świąteczne 1 *
Przystawki.................29 zł / os
Zupa...........................12 zł / os
Przystawki ciepłe......18 zł / os
Dania główne.............37 zł / os
Desery........................15 zł / os

 

Woda, soki, kawa, herbata ...20 zł / os
Wino lub piwo................19 zł / os

 

Do końcowego rachunku doliczany jest serwis w wysokości 10 %.
W cenie każdej z ofert zapewniamy dekorację świąteczną stołów i sali

 

MENU ŚWIĄTECZNE
Menu 2 *

 

Przystawki zimne
Do wyboru 5
Wędliny i mięsa pieczyste
Schab po Warszawsku
Ryba po grecku
Łosoś gravlax w sosie miodowo-musztardowym
Łosoś w cieście szpinakowym
Śledź w dwóch smakach ( w oleju i śmietanie )
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana aromatyzowana rozmarynem
Sałatka z tuńczykiem
Carpacio z buraka z serem tofu ( lub serem kozim ) i rukolą (Vege )
Pasztet z fasoli z pomadą z gruszek (Vege )

 

Przekąski gorące
Do wyboru dwie przy bufecie
Do wyboru jedna przy stole wigilijnym
Kapusta wigilijna z suszonymi grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi Galicyjskie nadziewane serem

 

Zupy
Do wyboru jedna
Barszcz czerwony z uszkami
Grzybowa czysta z kluseczkami
Krem z pieczonego buraka z kiełkami z groszku ( Vege )

 

Dania główne
Do wyboru dwa przy bufecie
Do wyboru jedno przy wigilijnym stole
Pieczona kaczka z jabłkami
Halibut na sosie kurkowym
Karp podany na sosie grzybowym
Łosoś pieczony w sosie porowym
Polędwiczki wieprzowe z kozim serem i suszonymi pomidorami

 

Dodatki
Do wyboru cztery przy bufecie
Do wyboru dwa przy wigilijnym stole
Ziemniaki pieczone, puree ziemniaczane
warzywa z wody, kapusta wigilijna, kasza gryczana,
buraki zasmażane

 

Desery
Selekcja ciast polskich
( sernik z białą czekoladą, szarlotka, makowiec )
Wigilijny kompot z suszonych owoców

 

* Napoje bezalkoholowe /woda, soki, kawa, herbata/ bez ograniczeń
*Wino chilijskie Santa Carolina /2 kieliszki na osobę/ lub piwo Tyskie / 2 kufle na osobę/

 

CENNIK Menu Świąteczne 2 *
Przystawki.................32 zł / os
Zupa...........................12 zł / os
Przystawki ciepłe.......18 zł / os
Dania główne............. 43 zł / os
Desery..........................23 zł / os

 

Woda, kawa ,soki, herbata .....20 zł / os
Wino lub piwo................19 zł / os

 

 W cenie każdej z ofert zapewniamy dekorację świąteczną stołów i sali

 Do końcowego rachunku doliczany jest serwis w wysokości 10 %.

 

 W restauracji dysponujemy 3 oddzielnymi piętrami.
Piętro I – o łącznej powierzchni 110 m2 , podzielone na trzy sale pomieści 100 osób w formie zasiadanej i do 140 w formie bankietu.
Atutem tego piętra jest oddzielna sala VIP dla ok. 30 osób.

Piętro II – Sala o powierzchni 70 m2 z oddzielnym barem, w której urządzane są spotkania do 80 osób z miejscami siedzącymi i do 100 w formie bankietu.
Piętro III – Największa sala ok 130 m2 . Idealna na zamknięte spotkania do 135 osób z miejscami siedzącymi i do 150 w formie bankietu

 

 Jeśli chcieliby Państwo otrzymać ofertę cateringową dostosowaną do indywidualnych potrzeb prosimy o kontakt:

chmielna@ckoberza.pl
tel. (22) 828 45 85

 

Copyright © C.K. OBERŻA.Wykonanie strony WebReklama